in ,

Geçtiğimiz Yılın En Popüler Youtuberları ve İlginç Hikayeleri

Çok güldük, çok eğlendik, bazen eleştirdik bazen de hak verdik ama kesin bir gerçek var geçtiğimiz yıl en çok onlar hakkında konuştuk!

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kimi dünyayı gezen kimi makyaj yapan ama hepsi kendi çapında bir şekilde ünlü olan Youtuberlar ile tanışmaya ne dersiniz?

İşte sizler için hazırladığımız 2017 yılına damgasını vuran Türk Youtuberlar listemiz…

Enes Batur

enes batur

İlk sırada hiç kuşkusuz 5.5 milyondan fazla abonesiyle Enes Batur var. Ünlü Youtuber oyun, korku, komedi kısacası kendi yaratıcılığına dayanan videolarıyla youtube camiasının gönlünde taht kurmayı başarmış. Enes Batur sadece Youtube camiasında bilinmiyor, geçtiğimiz günlerde Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Youtuber da seçildi, ancak hazırladığı bir video içerik çocuklara kötü örnek olduğu gerekçesiyle gündeme gelince ödülü geri alındı.

Banu Berberoğlu

banu berberoğlu

Youtube’a ve youtuberlığa yeni bir soluk, yeni bir heyecan getiren Banu Berberoğlu 2017’nin son çeyreğinde hayatımıza giriverdi. Son günlerin popüler Youtuber’ı farklı tarzı ve içerikleriyle hızla büyüyen bir kanala sahip. Ünlü Youtuber sıradan gündelik yaşamını, yine bir o kadar sıradan bir şekilde ekranlara taşıyor. Kimi onu çok sevdi, kimisi dalga geçiyor ama kabul edilmesi gereken bir gerçek var ki Banu Berberoğlu geçtiğimiz yıla damga vuran Youtuberlar’dan biri.

Barış Özcan

barış özcan

CV’si pek çok başarıyla ve ağızları açık bırakan tecrübelerle dolu olan Barış Özcan, bu listenin en olgun ismi olarak karşımıza çıkıyor. Ülkenin en eski Youtuberlar’ından biri olan Özcan, aynı zamanda YouTube’un dünya çapında seçtiği 12 değişim elçisinden biri. #CreatorsforChange adlı bu program için uluslararası projeler üreten ve bunlardan bir web dizisi ve kısa filmi olan Scarecrow – Korkuluk toplamda 2 milyon kez izlendi.

Geçtiğimiz günlerde 1 milyonuncu abonesine kavuşan Barış Özcan’ın bilgi dolu videolarına göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Orkun Işıtmak

orkun ışıtmak

4 milyondan fazla abonesiyle Youtube camiasının bir başka önemli ismi de Orkun Işıtmak. Yaratıcı denemeleriyle takipçilerini ekran başına kilitleyen ünlü Youtuber, dur durak demeden popülaritesine popülarite katıyor. Videolarında çat kapı Amerika’ya gitmekten tutun da köşedeki kazı kazancıdan 500 liralık kart almaya kadar türlü denemeler yapan ünlü Youtuber geçtiğimiz yıl sergilendiği performansıyla listemize ikinci sıradan girmeyi başardı.

Ruhi Çenet

ruhi çenet

Farklı bir şeyler öğreneyim biraz ufkum açılsın diyenlerin vaz geçilmez Youtube adresi hiç kuşkusuz Ruhi Çenet. Merak ve bilgiyi bir araya getiren ünlü Youtuber farklı tarzı ve 2.5 milyon abonesiyle dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor.

Danla Bilic

danla bilic

Yıla damgasını vuran Youtuberlar demişken Danla Bilic’i anmamak olmaz. Makyaj videolarıyla popüler olan Danla daha sonra işleri çok büyüttü. Hem eğlenceli hem de “ciddi” makyaj videoları ile tanınan Youtuber, bugünlerde dünyayı gezmekle meşgul. Ünlü ismin güncel içeriklerinde dünya şehirlerinde yaşadığı ilginç deneyimleri izlemek mümkün. Danla demişken yola makyaj videolarıyla çıkan bu genç kadının şimdilerde kendi makyaj ürünlerini satan bir markası olduğunu da hatırlatmamak olmaz.

Furkan Yaman

furkan yaman

Youtube camiasının en genç isimlerinden bir tanesi 1999 doğumlu Youtuber Furkan Yaman. 2 milyon abonesi ve eğlenceli videolarıyla dikkatleri üzerinde toplayan bu genç isim, geçtiğimiz yıla damgasını vuran Youtuberlar arasında kendisine yer bulmayı başarıyor. Furkan Yaman  genellikle bilgisayar oyunları temalı içerikler hazırlıyor.

Baturay Anar

baturay anar

Bir başka oyun temalı içeriklerin adresi de Baturay Anar. Ünlü Youtuber 2 milyona yaklaşan abonesiyle ve eğlenceli videolarıyla bu yıl çok konuşulan Baturay, 2018’de de çok konuşulacağa benziyor.

 

One Comment

Leave a Reply

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

İzlanda Seyahati Öncesinde Bilmeniz Gereken Önemli Bilgiler

İlham Veren, Ufuk Açan Albert Einstein Sözleri 🔬🔬