in ,

Bu Bileklikliği Takanın 30 Saniye İçerisinde Ne Stresi, Ne Tasası Kalıyor!

Stres!

İşte, evde, sokakta, trafikte, alışverişte, aile içinde ve hatta bazen tatilde bile bizi rahat bırakmayan bir illet stres.

Stres belasından kurtulmanın onlarca farklı yolu olduğu söylenir. Spor, meditasyon, sağlıklı beslenme ve çok daha fazlası…

Peki ya stresinizden kurtulmak için uzun teknikler yerine, sadece 30 saniyede derdinize deva olacak bir bileklik olduğunu söylesek?

Bu Bilekliği Takanın Stres Derdi Kalmıyor

Stres tedavisinde vücutta bulunan bazı noktaların uyarılmasına ve harekete geçirilmesine yönelik methodlar mevcut. Bir grup araştırmacı tarafından hayata geçirilen TouchPoints ürünü tam da bu yöntemlerin teknoloji ile harmanlanması sonucunda ortaya çıkmış bir ürün.

İçerisinde bulunan mekanizmalar sayesinde vücuttaki belli bölgelere farklı aralıklarla uyarıcı sinyaller gönderen ürün kişinin çok kısa bir sürede, iddia edilene göre 30 saniye bile yeterli, stres seviyesinin düşmesine yardımcı oluyor. Üstelik bunu belirten kullanıcıların oranı %73.

Vücudu Uyaran Ürün: TouchPoints

TouchPoints ismi ile tanıtılan bu ürün tam anlamıyla bir giyilebilir teknoloji örneği.

Bileğinizde, herhangi bir kıyafetinizde bulundurarak taşıyabileceğiniz TouchPoints sizin üzerinde stres yaratacak bir durum olduğunda farklı sinyaller (F3 sinyalleri) göndererek harekete geçiyor.

Her Yaştan İnsana Uygun

Stres, strese bağlı uykusuzluk, odaklanma sıkıntısı ve tüm bunlara bağlı kaygı yaşayan insanlar için üretilen TouchPoints’i her yaştan insanın kullanımına uygun olarak tasarlanmış.

Anlayacağınız ürünün vücudunuza gönderdiği sinyaller sağlığınızı tehdit etmiyor.

Üstelik ürün sadece stres üzerinde olumlu etkilere sahip değil. Aynı zamanda TouchPoints’in otizm, parkinson gibi rahatsızlıkları bulunan insanlar üzerinde de olumlu etkileri olduğu tespit edilmiş.

Nasıl Kullanılıyor?

Ürünün kullanımı oldukça basit. Sadece bileğinize takmanız ürünün çalışmaya başlaması için yeterli.

Her sabah uyandığınıza 5 dakika kullanmanız halinde daha motive bir gün geçirebileceğiniz ise çalışmalarla tespit edilmiş. Aynı şekilde uyumadan önce de ürünü 15 dakika kullanmanız halinde çok daha hızlı ve konforlu uyumanız mümkün.

Sınavlar ve Toplantılardan Önce Kullanmayı Unutmayın!

Ürünün yaratıcıları TouchPoints’i yoğun stres ve baskı yaratan durumlardan önce de kullanmanızı tavsiye ediyor. Örneğin üniversiteye giriş sınavından veya doktora yeterlilik sınavından önce bu bilekliği kullanmak doğru bir tercih olabilir.

Pille Çalışıyor

Mobil cihazlarınızla uyumlu bir şekilde çalışan TouchPoints pille çalışıyor. 4 farklı renk seçeneği ve farklı kordon modelleri bulunan ürünün fiyatı ise 129 Dolar.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Fazlalıklarını Atmak ve Vücudunu Arındırmak İsteyenlere Özel Birbirinden Leziz Detoks Suyu Tarifleri

Bilim İnsanları Işığı “Ses” Olarak Depoladılar. Bu Gelişme Işık Hızında İnternetin Habercisi!