in

Ankara Dijital Pazarlama Ajansları: Hizmetleri, Referansları ve Ajans Künyesi

Tanımayanlar buraya “gri şehir” diyor; ancak siz onlara aldırmayın! Ankara aslında, içerisinde birbirinden parlak renkler saklayan bir kent… Genç ve dinamik bir kitlesi, her gün giderek büyüyen bir yaratıcılık ekosistemi var. Dijital iletişimin yeni kalesi Ankara’da, dijital pazarlama ajansları da her geçen gün sayıca artıyor. Kendinize dijital iletişim konusunda bir çözüm ortağı arıyorsanız, kentin bu dinamik ofislerine mutlaka uğrayın.

Ankara’daki dijital pazarlama ajanslarından bazıları:

Sizin için detaylı bir Ankara dijital pazarlama ajanslarını hizmetleri, referansları ve lokasyonlarıyla inceledik:

Flatart Dijital Pazarlama Ajansı

Dijital pazarlama çok boyutlu bir alan ve her bir boyutunda farklı uzmanlıklar ön plana çıkıyor. Google Partner’ı olan ajansta, tüm iş kolları için yenilikçi ve uzman kişilerden oluşan kadrosu ile değişime ayak uyduruyor ve kendini sürekli olarak geliştiriyor. Markaların talepleri ile kendi tecrübelerini harmanlayan ekip, ortaya gayet başarılı ve ilgi çekici işler çıkarıyor. Genç, dinamik ve yaratıcı ekibi ile markaları iyi analiz ediyor, ne istediğini anlıyor ve proaktif çözümler geliştirebiliyor.

Flatart Dijital Pazarlama Ajansı

Flatart’ın Hizmetleri

Ankara’daki pek çok dijital pazarlama ajansı gibi, Flatart da çözüm ortağı olduğu markalara kapsamlı hizmetler veriyor. Markanın strateji bağlamında hedef odaklı adımlar bu hizmetlerin temelini oluşturuyor. Yapılan ihtiyaç analizi odaklı operasyonlar sayesinde markaya özel ihtiyaçlara en kısa sürede ve en etkili şekilde çözüm üretilmesi hedefleniyor. Flatart’ın dijital pazarlama stratejileri düşük maliyet ve yüksek verimlilik anlayışını takip ediyor.

Flatart’ın Referansları

Flatart, pek çok farklı sektörden marka dijital iletişim konusunda hizmet veren bir ajans. TED Üniversitesi, Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı, Kentpartk AVM, Kühne, Enza Home, Liva Pastacılık, One Tower AVM ve Arcadium AVM; Flatart’ın hizmet verdiği ajanslar arasında yer alıyor.

Flatart’ın Lokasyonu

Flatart hem Ankara hem de İstanbul’da ofise sahip. Ankara’da Bilkent Üniversitesi yerleşkesinde yer alan Cyberpark’ta yer almakta.

Adres: Üniversiteler Mah. 1606. Cadde 4A Blok No:310, Cyberpark / Ankara / Türkiye

Flatart’ın web sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Fikri Alem

Fikirleri özgür bırakmak, Fikri Alem’in mottosunu oluşturuyor. 2002 yılında çalısmaya baslayan bu basarili reklam ajansı, dijitalleşen dünyanın eksikliklerini gidermek amacı ile kendini her zaman yenilemiş. Markaların beklentilerine cevap vermek ve onları en iyiye ulaştırmak nihai hedefleri konumunda.

Dopamin Digital

Dopamin Digital, bir markanın ihtiyacı olan tüm dijital iletişim stratejisini şağlamak üzerine kendini geliştirmiş durumda. Markanın hedef kitle analizi, rakiplerine göre durumu, nasıl bir strateji izlemesi gerektiği ve bu stratejinin farklı sosyal medya ve web stratejileri ile nasıl çözümlenebileceğini kararlaştırıyorlar.

Dopamin Dijital

Dopamin Dijital’in Hizmetleri

Dopamin Digital’ın çözüm alanları altı başlık halinde özetlenebilir. Bunlardan ilki; dijital strateji, planlama ve yönetim. Bu kapsamda size hedef kitlenizi ve rakiplerinizi analiz etmeniz yolunda yardımcı olabilirler. Etkileşim kampanyası yaratmak ve yönetmek, yeni stratejiler belirlemek de yine bu başlık altında yer alıyor. Dopamin Digital de, öteki dijital pazarlama ajansları gibi sosyal medya yönetimi konusunda uzman. Hesaplarınızın ve online topluluğununuzun yönetimini üstlenebiliyorlar. Dijital reklam yönetimi, hizmet verdikleri üçüncü alan. Bu bağlamda hedef kitlenize ulaşmanıza yardımcı olacak dijital reklamların planlamasını yapıyorlar. Verdikleri hizmetler arasında web tasarım ve mobil uygulama geliştirme de yer alıyor. Son olarak, günümüzün en çok tercih edilen dijital iletişim yöntemlerinden bir tanesi olan video prodüksiyon da Dopamin Digital’ın sağladığı hizmetler arasında.

Dopamin Dijital’in Lokasyonu

Dopamin Digital, Eskişehir Yolu üzerindeki Via Green İş Merkezi’nde konumlanmış durumda.

Adres: Mustafa Kemal Mahallesi, 2079. Sokak  B Blok 2. Kat No:1 06530 Çankaya / Ankara / TÜRKİYE

Daha detaylı bilgi almak için Dopamin Dijital’in internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Sıradışı Dijital

Ankara dijital pazarlama ajansları arasında önde gelen isimlerden biri olan Sıradışı Digital, bir dijital tedavi yöntemi stratejisine sahip! Öncelikle markanızı check-up’a sokuyor ve ihtiyaçlarını belirliyorlar. Problem tesisinde sonra ihtiyaçlara göre tedavi geliyor. Dijital gelişim ve raporlama ile de markanın ihtiyaçlarının düzenli takibini yapmış oluyorlar.

Sıradışı Dijital

Sıradışı Dijital’in Hizmetleri

Geleceğin dijital deneyimlerine hayat verme ilkesi ile yola çıkan Sıradışı Digital, markaların pek çok konuda çözüm ortağı olmaya aday. Dijital gelişim analizi, kurumsal kimlik tasarımı, web yazılım geliştirme, sosyal medya içerik yönetimi, kurumsal içerik yönetimi, video içerik tasarımı ve medya planlama sundukları hizmetler arasında. Bunların yanısıra 3D mimarı proje tasarımı ve profesyonel fotoğraf servisleri de hizmetlerine dahil durumda

Sıradışı Dijital’in Referansları

Sıradışı Digital’ın referansları oldukça geniş bir spektruma yayılmış durumda. Eliz Kule, Nefa İnşaat, Özkanoğlu İnşaat, Sen Yapı, Önder Dil Okulları ve Lisesi, çalıştıkları markalardan bazıları. Bunlar dışında sağlık, yeme-içme ve eğitim sektöründen farklı markalar da portfolyolarında yer alıyor.

Sıradışı Dijital’in Lokasyonu

Sıradışı Digital; Ankara, İstanbul ve Eskişehir’de üç farklı ofise sahip.

Adres: Next Level Ofis A Blok T Kat Kızılırmak Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Eskişehir Yolu No:3 Çankaya / Ankara / Turkey

Daha detaylı bilgi almak için Sıradışı Dijital’in internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Fabrika Medya

Markalara hedefe ulaştıran dijital çözümler sunmak amacı ile kurulan Fabrika Medya, Ankara’nın ödüllü dijital pazarlama ajansları arasında yer alıyor. Hedef kitleye ulaşma. bilinirlik arttırma, etkileşim kurma gibi konularda uzman bir kurum. Altın Örümcek Web Ödülleri, CSS Design Awards ve CSS Winner gibi pek çok prestijli ödülün sahibi.

Fabrika Medya

Fabrika Medya’nın Hizmetleri

Fabrika Medya, dijital medya ajanlası arasında standart konumundaki hizmetlerin her birinde büyük bir uzmanlıkla markalara danışmanlık yapıyor. Web uygulamaları ve mobil uygulamalar ile farklı cihazlara özel çözümler oluşturuyor. Dijital strateji planlaması ve yönetimi, markaların itibar yönetimi, farklı platformları kapsayan sosyal medya yönetimi ve dijital reklamcılık da Fabrika Medya’nın uzmanlık alanları arasında.

Fabrika Medya’nın Referansları

Fabrika Medya’nın referansları arasında pek çok farklı sektörden marka yer alıyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, TRT, PTT, İKSV Hacettepe Üniversitesi ve Okan Üniversitesi bu isimler arasında yer alıyor. Ayrıca Ankara’nın iki efsane restoranı; Göksu Lokantası ve Tavacı Recep Usta da Fabrika Medya ile çalışıyor.

Fabrika Medya’nın Lokasyonu

Fabrika Medya, şehrin merkezinde bir ofise sahip. Seymenler Parkı’nın yakınlarında yer alıyor.

Adres: Çobanyıldızı Sk. No: 9/8 Çankaya / Ankara / Turkey

Daha detaylı bilgi almak için Fabrika Medya’nın internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Markam Medya

Markam Medya, Ankara’nın en eski dijital pazarlama ajansları arasında yer alıyor. Küçük bir ekiple ve mütevazi bir ofisle başlayan yolculukları bugün giderek büyüyen değerli bir marka halini almış durumda. Bu uzun soluklu macera boyunca, dijital pazarlama alanında yaşanan değişiklikleri gözlemleme fırsatı bulan ajans; kendini piyasanın değişen dinamiklerine son derece ustaca adapte etmiş durumda. Şu anda bünyesinde hem geleneksel hem sosyal hem de dijital pazarlama konularında uzmanlar barındırıyor.

Markam Medya

Markam Medya’nın Hizmetleri

Markam Medya ajansı, hizmet verdiği isimlere pek çok farklı konuda yardımcı olabiliyor. Strateji ve planlama, markalama, prodüksiyon, medya planlama ve satın alma, sosyal medya ve dijital reklamlar verdikleri hizmetler arasında. Günümüzde giderek yaygınlaşan ınternet üzerinden alışveriş yapma ya da bir diğer adı ile e-ticaret konusunda da Markam Medya, müşterilerine yardımcı oluyor. Ayrıca bünyelerindeki üretim merkezi ile daha geleneksel pazarlama yöntemlerine yönelik çözümler de üretebiliyor.

Markam Medya’nın Referansları

Ankara dijital pazarlama ajansları arasında önde gelen isimlerden Markam Medya hem kentin hem de ülkenin önemli markalarına yönelik dijital pazarlama stratejileri geliştiriyor. Kütahya Porselen, Panora AVM, Goethe Enstitüsü, Ilgaz Belediyesi, Seviye Yayınları; Markam Medya’nın dijital pazarlama konusunda hizmet verdiği markalardan sadece bazıları.

Markam Medya’nın Lokasyonu

Markam Medya, Ankara’nin kalbinde yer alıyor.

Adres: Cinnah Caddesi Vali Dr. Reşit Sokak No: 6 Çankaya / Ankara / Türkiye

Daha detaylı bilgi almak için Markam Medya’nın internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Fikri Alem Reklam Ajansı

Fikri Alem’in Hizmetleri

Fikri Alem Dijital’ın sağladığı hizmetler oldukça kapsamlı. Strateji geliştirme ve kampanya oluşturma, sosyal medya yönetimi, web tasarım ve yazılım geliştirme gibi hizmetlerle markaları digital dünyada on plana çıkarıyorlar. Arama ağı optimizasyonu ve reklamları ile günümüzün en popüler dijital iletişim alanında yıl gösteriyorlar. Üstelik markalara medya planlama hizmeti de dünüyorlar. Fikri Alem, Google Partner rozetine sahip bir şirket.

Fikri Alem’in Referansları

Fikri Alem’in beraber çalıştığı markalardan bazıları şu sekide: Panora AVM, Next Level AVM, Kentpark AVM, Big Bang Burger, Taç, Sheraton Hotel, General Mobile. Bu markalar dışında farklı alışveriş merkezleri, restoranlar ve cafeler yer alıyor. Kısacası birbirinden farklı sektörlerden pek çok şirket Fikri Alem’i dijital pazarlama ajansları olarak tercih ediyor.

Fikri Alem’in Lokasyonu

Fikri Alem Reklam Ajansı, hem Ankara hem de Istanbul’da hizmet vermektedir.

Adres: Tahran Caddesi No: 3 / 6 Kavaklıdere Çankaya / Ankara / Türkiye

Daha detaylı bilgi almak için Fikri Alem’in internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Kaizen Medya

Kaizen Medya, alışılagelmiş dijital pazarlama ajansları isimlerinden birine sahip değil. Ajansın isminin bir hikayesi var! Hedeflerinde mütevazi adımlarla mükemmel sonuçlara ulaşmak olan bu ajans, iyiye doğru (kai) ve değişim (zen) sözcüklerinin Japonca karşılıklarından alıyor adını. Kendini yeni nesil hizmet ajansı olarak tanımlayan Kaizen Medya, iyiyi değil mükemmeli arayanlara yardım ediyor!

Kaizen Medya

Kaizen Medya’nın Hizmetleri

Kaizen Medya, hizmet verdiği markalar pek çok alanda destekliyor. Bunlar arasında marka yönetimi başta geliyor. Bu dijital medya ajansı ayrıca organizasyon ve tasarım konusunda da beraber çalıştığı markalara hizmet vermekte. Medya satın alma, dijital medya ve prodüksiyon konusunda da yine çeşitli hizmetleri mevcut. Kısacası Kaizen, pek çok farklı ihtiyacı karşılama konusunda yetkili bir ajans.

Kaizen Medya’nın Referansları

Kaizen Medya’nın hem Ankara hem de ülkenin öteki şehirlerinden pek çok referansı mevcut. Bunlar arasında öne çıkan markalardan birkaçına göz atalım: Yüksek Öğretim Kurumu, TED Ankara Koleji, Türk Patent ve Marka Kurumu, Ankara Valiliği, Serçev, Türk Diyanet Vakfı, Loft İncek ve Ankara Eczacı Odası.

Kaizen Medya’nın Lokasyonu

Kaizen Medya, Ankara’nin Eskişehir Yolu üzerinde yer alan yerleşim bölgelerinden Mustafa Kemal Mahallesi’nde yer alıyor.

Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2139. Sokak Ekim Plaza No. 2/8 Çankaya / Ankara / Türkiye

Daha detaylı bilgi almak için Kaizen Medya’nın internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Webolizma

Webolizma, Ankara’nın en eski dijital pazarlama ajansları arasında yer alıyor. Dijital iletişimin yeni yeni yaygınlaştığı 1997 yılında faaliyete geçen ajans, web sitesi tasarımı, Google reklamları ve sosyal medya danışmanlığı gibi pek çok alanda faaliyet gösteriyor. Ajansın özellikle Google reklamlar konusundaki çalışmaları, dijital pazarlama ajansları arasında ön plana çıkmasını sağlamış durumda. 2017’den beri Google Premier Partner rozetine sahipler.

Webolizma Dijital Reklam Ajansı

Webolizma’nın Hizmetleri

Webolizma, markalara pek çok konuda çözümler sunan dijital pazarlama ajansları arasında. Bugün artık internet dünyasının vazgeçilmez araçlarından Google ile reklam ve harita kaydı ile, kurumsal Gmail hesap hizmetleri başta geliyor. Yandex’i tercih edenlere yönelik hizmetleri de mevcut Facebook ve Instagram reklamları ile sosyal medya danışmanlığı, uzmanlık sundukları diğer alanlar arasında. SEO ve SEM danışmanlığı, dijital medya planlama ve satın alma, web tasarım ve mobil uygulamalar da Webolizma ile çalışabileceğiniz konular arasında yer alıyor.

Webolizma’nın Referansları

Webolizma, Ankara dijital pazarlama ajansları arasında, referans çeşitliliğine sahip olanlardan bir tanesi. İletişimden eğitime, perakendeden yeme – içme sektörüne kadar pek çok farklı alandan marka ile çalışmışlar. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Ankara Ticaret Odası, TRT ve Mehmetçik Vakfı gibi partnerlerle; devlet kurumları ve sivil toplum örgütleri arasında da tercih edilen bir marka olduklarını gözler önüne seriyorlar.

Webolizma’nın Lokasyonu

Webolizma, Eskişehir Yolu kenarındaki yerleşkelerden Mustafa Kemal Mahallesi’nde yer alıyor.

Adres: Mustafa Kemal Mah. 2133. Sk. No: 5 / 11 Aktera Plaza Çankaya / Ankara / TÜRKİYE

Daha detaylı bilgi almak için Webolizma’nın internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Ginza Dijital

Yaratıcılık ve sadelik… Ginza’nın anahtar kelimeleri bu şekilde! Bu ikilinin gücünü merkeze alan ajans, markalar yeni dünyalara taşıyor. Bu anlamda pek çok kapsamlı hizmet veriyorlar.

Ginza Dijital

Ginza Dijital’in Hizmetleri

Kurumsal bir kimlik yaratmak oldukça önemli. Ginza Dijital hizmet verdiği markalara bu konuda yardımcı oluyor. Yaratılan bu kurumsal kimliğe göre, markanın dijital iletişim stratejisi belirleniyor. Farklı cihazlarda aynı kalitede deneyim sağlayan responsive tasarım yaratmak, Ginza Dijital’ın özelliklerinden. Google arama motoru optimizasyonu da yine Ginza Dijital’den alabileceğiniz hizmetlerden bir tanesi.

Ginza Dijital’in Referansları

Ginza Dijital’ın referansları arasında restoran ve cafeler, alışveriş merkezleri, sağlık sektöründen markalar ve oteller yer alıyor. Koray, İncek Winner Hotel, Özel Ankara Tüp Bebek Merkezi, Panora Sanat Merkezi, Kafka Bar; Ginza Dijital’ın referanslarından bazıları.

Ginza Dijital’in Hizmetleri Lokasyonu

Ginza Dijital, Yenimahalle semtinde yer alıyor.

Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi, 1668. Cd. 287. Sokak No:7/3, 06200 Yenimahalle / Ankara / Türkiye

Daha detaylı bilgi almak için Ginza Dijital’in internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Creatus

2009 yılında Ankara dijital pazarlama ajansları arasına katılan Creatus, adını aldığı yaratıcılık eylemini ana felsefesi edinmiş. Doğru kullanılan yaratıcılığın söylenen ne olursa olsun onu yavanlıktan kurtaracağına, daha geçerli ve inandırıcı hale sokacağına inanan Creatus Reklam Ajansı, bu felsefe ile çalışmalarına devam ediyor

Creatus

Creatus’un Referansları

Creatus’un referans projeleri arasında, pek çok farklı alandan marka yer alıyor. Metro Mall AVM, Selçuk çizgi roman, Emlak Konut’un 42. cadde projesi, Herkes için Spor projesinin kurumsal kimlik yapılandırması ve mobil uygulaması, Tropikal Kelebek Bahçesi ve Adım Türkiye projeleri bunlar arasında.

Creatus’un Lokasyonu

Creatus, Ankara’nin Yenimahalle ilcesinde Timko Sokak’ta yer alıyor.

Adres: Anadolu Bulvarı Çamlıca Mahallesi Timko İş Merkezi No: 20/V1 Yenimahalle / ANKARA

Daha detaylı bilgi almak için Creatus web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Portfolio Wide

Abluka Dijital

Abluka Dijital; 360 derece dijital pazarlama stratejisine sahip. Bu da bir markanın tüm ihtiyaçlarına cevap veren bir ajans oldugunu gösteriyor.

Abluka Dijital

Abluka Dijital’in Referansları

Abluka Dijital’ın referansları arasında Otizm Vakti var. Bu kampanya markaya Kırmızı Bölge Ödülü kazandırmış. Bir başka referansları ise Tadım Pizza. Tadım Pizza için yaptıkları pizza kutusu tasarımı, Kristal Elma, Media Cat ve Kırmızı Bölge’den ödül almış. Bunlar dışında kombinbudur.com, Bien Seramik ve Armin Sigorta da çalıştıkları markalar arasında.

Abluka Dijital’in Lokasyonu

Abluka Dijital Ankara’nın merkezinde yer alıyor.

Adres: Uğur mumcunun Caddesi Küpe Sokak No:8  G.O.P. Çankaya / Ankara / Türkiye

Daha detaylı bilgi almak için Abluka Dijital’in internet sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Ankara gri bir şehir olsa da birbirinden renkli insanları bir araya getiriyor. Yaratıcı, yenilikçi ve alışılmışın dışında bakış açısı ile Ankara’nın ajans insanları, işlerinizi en iyi şekilde tanıtabilmenizi sağlayabilir. Size en yakın ve sizi en iyi şekilde anlayıp hedef kitlenize anlatabilecek ajanları sıraladık. Şimdi seçim yapma sırası sizde!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Prefabrik Ev Fiyatları ve Modelleri İle İlgili Bilmeniz Gereken Her Şey!

İçerik Ajansları: Sağladıkları İçerik Hizmetleri ve Referansları