in ,

Pazar Köşesi (10-16 Temmuz 2017)

Emoji crew olarak gündemin nabzını tutmak, en farklı, en merak edilen soruları cevaplamak bizim işimiz. Hadi gelin bu hafta neler olmuş, neleri kaçırmışsınız hep birlikte göz atalım.

Dünya Gündemi

Dünyanın dört bir yanında ilgi uyandıran olaylar emoji yorumlamasıyla karşınızda.

Akıllı Telefonlar Bizi Aptallaştırıyor

akıllı telefon kullanan insan

ABD’de Teksas Üniversitesi’nde yapılan bir araştırma, akıllı telefonların yakında tutulmasının zihinsel kapasiteyi azalttığını ortaya çıkardı. Detaylar yazımızda.

Satürn Uydusu Titan, İnsan Kolonileri İçin Yuva Olabilir

satürn'ün uydusu titan

Çalışmalarını hızlandıran bilim insanları her geçen gün yeni bulgular elde etmeye devam ediyor. Son olarak Satürn’ün uydusu Titan’la ilgili elde edilen bir bilgi bilim dünyasını heyecanlandırdı.Satürn’ün uydusu Titan’daki koşulların, gelecekte büyük bir insan kolonisine ev sahipliği yapmaya uygun olduğu tespit edildi.

Küresel Isınmanın Faili Olan 10 Firma Açığa Çıkarıldı

küresel ısınmaya neden olan firmalar

Yapılan bir araştırmayla, her geçen gün artan etkileri ve yol açtığı zararlarla daha büyük bir soruna dönüşen küresel ısınmanın ana failleri ortaya çıkarıldı. Araştırma sonucunda küresel ısınmaya yol açan sera gazlarının salınımında en büyük rolü dünyanın en güçlü şirketlerinin üstlendiği belirtildi.

Dünyanın En Tembel Ülkesi Açıklandı!

istiklal caddesinde yürüyen insanlar

Amerikalı bir grup bilim insanı, dünya çapında insanların akıllı telefonlarından attıkları adımlara ilişkin verileri toplayarak, ne kadar hareket ettiklerini tespit etti. Dünyanın en hareketli insanları Hong Kong’da yaşarken, Endonezya en tembel ülke olarak açıklandı.

Binlerce Frida Kahlo O An İçin Bir Araya Geldi

frida kahlo festivali

Geçtiğimiz günlerde Dallas Sanat Müzesi bini aşkın Frida Kahlo’ya ev sahipliği yaptı.Dünyaca ünlü Meksikalı ressam Frida Kahlo’nun doğumunun 110. yılına özel olarak düzenlenen etkinliğe bini aşkın kişi Frida kıyafetleri ile katılarak bir rekora imza attı.

69. Emmy Ödülleri Adayları Belli Oldu?

Bu yıl 69’uncusu düzenlenecek olan Emmy Ödülleri’ne aday gösterilen televizyon yapımları açıklandı. Television Academy’nin (Televizyon Akademisi) Los Angeles’ta düzenlediği törende açıklanan yapımlar arasında geçtiğimiz sezon gündemden düşmeyen pek çok yapım bulunuyor.

Emoji Gündemi

Tüm hafta bizler de sizlere daha iyi içerikler hazırlamak için çalıştık ve bakın ortaya neler çıktı!

Yeraltı Edebiyatının Marjinal İsmi Charles Bukowski

74 yıllık hayatı boyunca burjuva toplumunu eleştiren, buna karşın alkolikleri, hayat kadınlarını ve düşkünlerin hayatını anlatan eserler üreten Charles Bukowski yer altı edebiyatının en ilgi çekici isimlerinden biri. Farklı hayat hikayesi, onu o yapan özellikleri ve hayata bakış açısıyla karşınızda Charles Bukowski!

Birbirinden Lezzetli 15 Smoothie Tarifi

Şahane Smoothie Tarifleri

Sıcak yaz günlerinden gına geldiyse ve serinlemek için yepyeni alternatifler arıyorsanız smoothie şahane bir fikir olabilir. Emoji Crew olarak bu yaz hararetinizi almaya kararlıyız! İşte karşınızda birbirinden lezzetli 15 smoothie tarifi!

Hayatınızı Kolaylaştıracak Akım: Minimalizm

Hayatımız hep bir koşuşturmaca ve telaş içerisinde geçiyor. Üstelik bu durum hayatta bizi en çok yoran şey! Peki hiç bu sorunu nasıl aşabileceğinizi düşündünüz mü? Bizim bir önerimiz var; minimalizm! Sadeliğin öncüsü minimalizm akımını her yönüyle inceledik.

Da Vinci’nin Şifresini Çözen Yazar Dan Brown Hakkında Bilinmeyenler!

Kitapları tüm dünyada çok satanlar listelerinden inmeyen, 2005 yılında TIME Dergisi tarafından “Dünyadaki En Etkili 100 Kişi” arasında gösterilen yazar Dan Brown‘ı yakından tanımaya ne dersiniz? Sizin için bilinmeyen yönleri, keşfedilemeyen sırları ve röportajlarıyla detaylı bir Dan Brown rehberi hazırladık…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Da Vinci’nin Şifresini Çözen Yazar Dan Brown Hakkında Bilinmeyenler!

Özgürlüğün Sesi, Renkli Şarkıların Dünyası: Reggae Müzik Rehberi