in ,

Ryan Zhu 1 Ay Boyunca Havalimanında Yaşayacak! Peki Neden? ✈️

Havalimanında yaşayabilir miydiniz?

Bu soruyu sorma amacımız dikkatinizi çekmek değil, sizlere bu soruya evet cevabını vermiş birini tanıtmak.

1 Ay Boyunca Havalimanında Yaşayacak

Havalimanları pek çok insan için sadece bir geçiş noktasıdır. Kimileri içinse uzun rötarlı ve aktarmalı uçuşlarda katlanılması gereken mekanlar. Ancak Helsinki Havalimanı Çinli aktör Ryan Zhu için yeni bir ev olacak.

10 Ekim 2017 tarihinden itibaren Helsinki Havaalanı’ndaki küçük bir odada yaşamaya başlacak Zhu. Bunun nedeni ise Fin havaalanı operatörü Finavia‘nın pazarlama kampanyası #LIFEINHEL.

#LIFEINHEL bir çeşit televizyon programı, sosyal medya ve yarışma programı karışımı kampanya. Bu kampanyanın yapılma sebebi ise Helsinki Havalimanı’nı tercih edilir bir aktarma noktası haline getirmek.

Her Türlü Hizmete Sahip Olacak

Asya’dan Avrupa’ya giden yolcular için bir geçiş noktası olarak Helsinki Havaalanı’nı tanıtmak amacıyla düzenlenen kampanya kapsamında Zhu 1 ay boyunca havalimanında hayatını sürdürmeye çalışacak. Havaalanında yaşamaya uyum sağladıkça kendisine çeşitli günlük görevler verilecek.

Zhu, havaalanındaki restorant, masaj salonu ve sauna gibi çeşitli imkanları deneyimleyecek. Ünlü aktör  istediği her an evine dönme opsiyonuna sahip. Ancak son güne kadar dayanırsa Finlandiya’daki Lappi’ye seyahat hakkı kazanacak.

Zhu şov ve televizyon dünyasına yabancı bir isim değil. Kendisi ‘Shijin’ ve ‘Daizong’ gibi filmlerin başrol oyuncusu olan ünlü bir aktör.

Unutulamayacak Bir Tecrübe

Finavia’nın Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Katja Siberg kampanyayı şu sözlerle açıklıyor:

“Bütün havaalanı personeli Ryan Zhu’nun gelişini dört gözle bekliyor. Ona unutamayacağı bir tecrübe yaşatmayı diliyoruz.”

Dünyanın En İyi Havaalanı

Online seyahat acentesi Travellink, Helsinki Havaalanı’nı yakın zamanda “Dünyadaki en iyi havaalanı”  seçmişti.

Kampanya sayesinde bu ünvanın korunması amaçlanıyor. Verdiği hizmetlerle lider konumda bulunduğu iddiasına sahip olan Helsinki Havaalanı’nın, Asya ve Avrupa arasındaki en hızlı bağlantı noktası olduğunu da öne sürülüyor.

“Çinli müşterilere sunduğumuz hizmetler konusunda birinci sıradayız.”

Bonus: Terminal

Aslında sinemaseverler bu kampanyanın içeriğine çok da yabancı olmasa gerek. 2004 yılında vizyona giren ve başrolünü Tom Hanks’in oynadığı Terminal filminde havalimanında yaşamak zorunda kalan bir karakterin hikayesini izlemiştik.

Ülkesinde yaşanan siyasi darbe nedeniyle ülkesine geri dönemeyen ve Amerika’ya ise girişine izin verilmeyen Viktor Navorski’nin havalimanında yaşamaya başlamasını konu alan filmi izlemenizi tavsiye ederiz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Geri Dönüşüm Nedir? Kısa Tarihi ve Uzun Geleceği ile İnceledik! ♻️

Battaniyenizi, Kupanızı Hazırlayın! İşte Soğuk Havalarda İzlemelik Mükemmel Diziler