in ,

Sakal Etkisinin Kanıtı Olabilecek “15” Fotoğraf

Sakal yıllardır tartışma konusu olmuştur. Acaba sakal bıraksam mı? Acaba sakalımı kessem mi? gibi sorular erkeklerin her zaman aklını kurcalamıştır. Kadınlar arasında da bu tartışmanın çok su götürdüğü bir gerçek. Bizde bu konuya biraz daha kanıtlarla yaklaşmayı denedik ve karşınıza tam 15 ünlüden oluşan bir liste çıkardık! İşte George Clooney’den David Beckham’a sakal bıraksam mı bırakmasam sorusunun karşılığı olan 15 ünlü ve onların fotoğrafları!

#1 Viggo Mortensen

sakal-degisim

Viggo Peter Mortensen Jr., Altın Küre’ye ve Oscar’a aday gösterilmiş Danimarka asıllı ABD’li film ve tiyatro sanatçısı, şair, müzisyen, fotoğrafçı ve ressam.

#2 Ben Affleck

sakal-degisim1

Benjamin Géza Affleck, ABD’li oyuncu, yönetmen ve Oscar ödülü sahibi senarist. Benjamin Geza, Kaliforniya’da doğmuştur. Babası öğretmenlik, uyuşturucu yardım terapistliği ve daha birçok başka mesleklerde yer almış.

#3 Bradley Cooper

sakal-degisim2

Bradley Cooper (d. 5 Ocak 1975; Philadelphia, Pensilvanya), ABD’li tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu. Alias dizisindeki rolü tanınmasını sağladı. Silver Linings Playbook ve American Hustle filmindeki rolü ile 2013 ve 2014 yıllarında Altın Küre ve Oskar ödülüne aday gösterildi. Son olarak 2015 yılında American Sniper filmi ile 3. kez Oskar’a aday oldu. People dergisi tarafından yaşayan en seksi erkek seçildi.

#4 Pierce Brosnan

sakal-degisim3

Kesinlikle Sakal Etkisi 😀

Pierce Brendan Brosnan, İrlandalı sinema oyuncusu. Özellikle James Bond karakteri ile tanındı. Boyu 1.88 m’dir. Pierce Brosnan, 16 Mayıs 1953’te İrlanda’nın County Meath Navan şehrinde dünyaya geldi. 1964 yılında ailesiyle beraber Londra’ya taşındı.

#5 Hugh Jackman

sakal-degisim4

Hugh Michael Jackman filmlerde, müzikal yapımlarda ve televizyonda yer almış Avustralyalı aktör ve yapımcıdır. Jackman dünya çapındaki şöhretini süper kahramanları ve tarihsel kişilikleri oynadığı büyük yapımlarla elde etti.

#6 Jake Gyllenhaal

sakal-degisim5,Jacob Benjamin Gyllenhaal, Yahudi asıllı ABD’li oyuncu. Yönetmen Stephen Gyllenhaal ve senarist Naomi Achs’in oğlu, oyuncu Maggie Gyllenhaal’in da kardeşidir.

#7 Leonardo DiCaprio

sakal-degisim6

Leonardo Wilhelm DiCaprio, bir Oscar, üç Altın Küre, bir BAFTA ve bir de SAG sahibi ABD’li oyuncu. Altı defa Oscar adayı gösterilmiştir. Bunlardan birinde, Diriliş filmi ile En İyi Erkek Oyuncu Akademi Ödülü’ne layık görüldü.

#8 Robert Pattinson

sakal-degisim7
Sakal Bayağı Etki Etmiş!

Robert Douglas Thomas Pattinson, İngiliz oyuncu, yapımcı ve model. Alacakaranlık serisindeki Edward Cullen rolüyle tanınmış ve ünlenmiştir.

#9 Denzel Washington

sakal-degisim8

Denzel Washington, ABD’li oyuncu. 28 Aralık 1954’te rahip bir babanın ve güzellik uzmanı bir annenin ortanca çocugu olarak New York’ta dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra Fordham Üniversitesi’nin Gazetecilik Bölümü’ne devam etti.

#10 David Beckham

sakal-degisim9

David Robert Joseph Beckham, İngiliz eski futbolcu. Futbol kariyerinde en son Paris Saint-Germain’de forma giymiştir.

#11 Mel Gibson

sakal-degisim10

Mel Columcille Gerard Gibson, (d. 3 Ocak 1956), Avustralya asıllı ABD’li aktör, yönetmen ve yapımcıdır.

Rol aldığı yapımlar arasında en çok bilinenler, Mad Max film serisi, Cehennem Silahı serisi, hem rol aldığı ve yönettiği Oscar ve Altın Küre ödüllü Cesur yürek filmidir. Ayrıca 2004 yılında yönettiği Tutku – İsa Mesih’in Çilesi adlı yapım da oldukça ses getirmiştir.

#12 Shia LaBeouf

sakal-degisim11

Shia Saide LaBeouf, Amerikalı film oyuncusudur. Constantine, Ben Robot, Hayatımın Maçı, Şüphe, Transformers, Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı ve Kartal Göz filmlerindeki rolleri ile tanınır.

#13 George Clooney – Adam Sakal 🙂

sakal-degisim12

George Timothy Clooney ABD’li yönetmen, yapımcı, senarist ve aktör. 3 yıl Kuzey Kentucky Üniversitesi’nde öğrenim gördükten sonra kuzeni Miguel Ferrer aracılığıyla aktörlüğe ilk adımını attı.

#14 Tom Hardy

sakal-degisim13

Edward Thomas “Tom” Hardy, İngiliz sinema oyuncusu. Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977’de Londra’da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı.

#15 Kit Harington

sakal-degisim14

Kit Harington tam adı ile Christopher Catesby Kit Harington, İngiliz televizyon ve sinema oyuncusu. 1992 ve 1998 yılları arasında Southfield’de okudu.

Unutmayın Tüm Bu Gördüğünüz Karşılaştırmalarla Gaza Gelip Sakal Bırakmayı Abartmamak Gerek!

[boombox_gif_video gif=”https://emoji.com.tr/wp-content/uploads/2016/11/giphy-2-1.gif” mp4=”https://emoji.com.tr/wp-content/uploads/2016/11/582043b418d37_giphy-2-1.mp4″ jpg=”https://emoji.com.tr/wp-content/uploads/2016/11/582043b418d37_giphy-2-1.jpg”]

 

Kaydet

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Duruşuyla Fenomene Dönüşen Tombili'nin Heykeli Çalındı

Duruşuyla Fenomene Dönüşen Tombili’nin Heykeli Çalındı.

İşte Tüm Dünyada Akım Olmuş “Sekiz” Dans Figürü 💃🏻