in ,

Yılbaşı Gecesi Evde Olacaklara Tavsiyeler ❄️⛄️❄️

Yılbaşı akşamı ne yapıyoruz sorusu birçoğumuzun aklını kurcalamaya başladı bile. Yılın o özel gününde dışarı çıkıp para harcamak istemeyenler ya da sokakları kalabalık ve tekinsiz bulanlar evde kalmayı tercih ediyorlar. Yılbaşını evde geçirmek aslında kötü bir fikir değil, tabi oturup televizyon seyretmeyeceksiniz.

Eğer siz de arkadaşlarınızla ya da ailenizle evde kalmayı seçenlerdenseniz sizin için o geceyi oldukça eğlenceli hale getirecek önerilerimiz var. Ucuz ve uğraştırmayan bu önerilerle çok güzel bir yılbaşı akşamı geçirebilirsiniz. Üstelik paranız da cebinizde kalacaktır.

Hep Beraber Yiyecek Bir Şeyler Hazırlayın

Yılbaşı akşamı yemeğiyle, atıştırmalıklarıyla tüm gece ağzımızın boş durmadığı bir gece. Arkadaşlarınızla ya da ailenizle evde kalacaksanız yapacağınız en güzel aktivite hep beraber yapacağınız bir yemek ya da atıştırmalık hazırlamak. Mesele hep beraber kurabiye yapabilirsiniz. Herkes kendi yılbaşı kurabiyesini tasarlar ve gecenin sonunda yüzünüzü güldürecek ilk aktiviteyle geceye yumuşak bir giriş yapmış olursunuz. Hep beraber yapıp sonunda da afiyetle yiyeceğiniz yılbaşı kurabiyeleri herkesin yüzünü güldürecektir.

Yılbaşı Gecesi Puzzle Keyfi Yapın

Kalabalık bir arkadaş grubu ya da aileyseniz çok parçalı bir puzzle’a 1-2 saatinizi güle oynaya geçirebilirsiniz. Özellikle genç ve çocukların bulunduğu gruplarda hep beraber puzzle yapmanın sandığınızdan çok daha keyifli olacağını göreceksiniz. Yapmanız gereken tek şey güzel ve çok parçalı bir puzzle almak ve grup olarak güle oynaya gecenin akışına kendinizi bırakmak.

Kendi Dans Partinizi Hazırlayın

Kimse sizin en çok eğleneceğiniz müzikleri sizden iyi bilemez. Müzik listenizi kendiniz hazırlayın ve gecenin keyfini arkadaşlarınız ve ailenizle doyasıya çıkartın. Başlangıçta salonda dans etmek fikri garip karşılansa da dördüncü şarkıdan sonra hiçbir gece kulübünde bulamayacağınız komik ve eğlenceli anlar sizi bekliyor olacaktır. Sizi en çok eğlendirecek dans ve müziği sizden iyi kimse seçemez. Tabi eğlenirken müziğin sesini fazla kaçırıp komşuların huzurunu bozmamaya dikkat etmelisiniz.

Hep Beraber Sevdiğiniz Bir Oyunu Oynayın

Tombala her ne kadar klişe haline gelse de oynandığı zaman herkesin eğlendiği bir oyun olduğunu kimse iddia edemez. Kutu oyunları ya da arkadaş grubu arasında oynadığınız kart oyunları eğer işin ucunda küçük ödüller varsa yılbaşı gecesini unutulmaz kılabilir.

Doyasıya gülünüp eğlenilen bir geceden daha güzel bir yeni yıl olmasa gerek.Klişeden uzak durmak isteyenler birkaç yeni kutu oyunuyla bu gecenin bir kısmını kahkahaya doyarak geçirebilir. Burada dikkat etmeniz gereken şeyse herkesin katılabileceği iyi bir oyun seçmek.

Evde Küçük Hediyeler Hazırlayın

Gecenin ilerleyen saatlerinde kartpostal gibi küçük bir hediyeyle herkesin birbirine ufak notlar yazdığı ya da aklınıza gelebilecek hemen hazırlanabilen küçük hediyelerin yapıldığı bir an yaratabilirsiniz. Sanılanın aksine bu küçük hediyeler ilerde yüzünüzü güldürecek güzel hatıralara dönüşecektir. Birbiriniz için hazırlayacağınız hediyeler sandığınızdan çok daha anlamlı olacaktır ve bu aktiviteyi de hep beraber yapabilirsiniz.

Yılbaşı akşamları özeldir ve herkes güzel geçirmek ister. Televizyon başında sıradan bir geceden farksız bir yeni yıla giriş kulağa pek güzel gelmiyor. Yukarıda bahsettiğimiz küçük önerilerle yılbaşı akşamınızı evde ama eğlenceli bir hale getirebilirsiniz. Tüm önerilerde hep beraber yapabileceğiniz aktiviteler var çünkü çoğu zaman beraber bir şey yapmıyoruz. Önerileri uyanlar paylaşmanın ve hep beraber olmanın kıymetini anlayacaklardır. Tasarladığınız kurabiyeleri yerken ailenize ya da arkadaşlarınıza bakın ve hep beraber ne kadar şanslı olduğunuzu hatırlayın. Herkesin çok güzel bir yılbaşı akşamı geçirmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!

Aman ben evde sıkılırım diyorsanız hala, sizi “Yılbaşı Kutlamak İçin “15” Muhteşem Yer “ yazımıza alalım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Soğuk Günlerinizi Isıtacak Kışın Yapılabilecek Aktiviteler

2016’da Türkiye ve Dünya Twitter’da En Çok Neleri Konuştu?