in ,

2016 Yılında Instagram Dünyasının En Popüler Noktaları

Instagram hayatımıza girdiği ilk günden itibaren hızlıca en çok kullandığımız sosyal platformlardan biri haline geldi. Gidilen tatillerden yenilen yemeklere, sabahlara kadar çalışılan bir geceden akşam çıkılan romantik bir yemeğe kadar her anın paylaşıldığı Instagram 2016 yılında da gündemden düşmedi.
Birbirinden farklı güncellemeler, canlı yayın özelliği, Snapchat’e rakip olan anlık fotoğraf ve video paylaşma özellikleriyle Instagram yıl boyunca kullanıcılarını şaşırtmaya devam etti.

Instagram’da En Çok Fotoğraf Paylaşılan Noktalar

2016 yılının son ermesiyle birlikte Instagram oldukça farklı bir istatistiği paylaştı: Instagram’da en çok fotoğraf paylaşılan yerler listesi. Birinci sırada yer alan lokasyonun hiç şaşırtıcı olmadığına emin olabilirsiniz. Gelin birlikte en çok fotoğraf paylaşılan 10 noktaya göz atalım.

10.VDNKh/ Rusya

Rusya Fuar Merkezi Instagram kullanıcılarının en çok fotoğraf paylaştığı 10. nokta oldu. İçerisinde İşçi ve Çiftçi Kadın Heykeli gibi pek çok farklı sanatsal yapıyı içeren park, sanatseverlerin ziyaret etmekte keyif aldıkları bir nokta olarak dikkat çekiyor.

9.Brooklyn Köprüsü/ New York

Hollywood filmlerinin vazgeçilmez noktalarından biri olan bu gösterişli köprü anlaşılan bu yıl pek çok ziyaretçiyi ağırlamış. Köprü sadece günümüzde değil, açıldığı andan beri büyük bir öneme sahiptir. Köprünün açıldığı gün New York’da tatil ilan edildiği ve o gün köprüden 150,300 yayanın geçtiği, geçerken suya 1 cent attığı rivayet edilir. Köprü dünyanın 8. harikası olarak da adlandırılmaktadır.

8. Santa Monica İskelesi/ Los Angeles

Pek çok ünlü isimle karşılaşabileceğiniz bu devasa iskele turistler için oldukça ilgi çekici bir nokta. Üzerinde lunapark bile bulunan iskelede güneşin batışını izlemenin her insanın ‘bucket list’inde olması gerektiği söylenir.

7. Las Vegas/ Amerika

Kumarın, eğlencenin ve tüm çılgınlıkların başkenti olarak da bilinen Las Vegas bu yıl insanların en çok fotoğraf paylaştığı noktalardan biri olmuş.

6.Louvre Müzesi/ Paris

Dünyanın en ünlü ressamlarının tablolarından, tarihi pek çok esere ev sahipliği yapan Louvre’un bu listede yer alması hiç şaşırtıcı değil. Müzeye girmek için açılış saatinden saatler önce gidip sıraya girilmesi gerektiği düşünülürse ziyaretçi sayısının da milyarları bulduğunu söyleyebiliriz. Eminim ki müzeden paylaşılan fotoğrafların pek çoğu Leonardo da Vinci’nin meşhur eseri ‘Mona Lisa’ ‘nın önünden paylaşılmıştır.

5. Eiffel Tower/ Paris

Listenin 5. sırasında gene Paris’den bir nokta yer alıyor. Paris’in en güçlü sembolü olan Eiffel Kulesi hem tepesindeki manzara, hem de kendi manzarasıyla fotoğraf çekmek ve paylaşmak için en güzel noktalardan biri.

4.Times Meydanı/ New York

2015 yılında en çok fotoğraf paylaşılan nokta olarak göze çarpan Times Meydanı 2016 yılında birinci sırada olamasa da ilk 10’da kendine bir yer bulmayı başardı. Yıl boyunca pek çok turisti ağırlayan Times Square yeni yıl akşamı ise en gösterişli halini alıyor.

3.Central Park/ New York

Şehrin göbeğinde yer alan bu park, şehir merkezinde doğal hayatın olabileceğinin en büyük kanıtı. New York sakinleri için sabah sporu, çimlere yayılıp kitap okuma, arkadaşlarla geçirilecek keyifli anlar anlamına gelen Central Park, şehrin ziyaretçileri içinse mutlaka ziyaret edilmesi gereken yerler listesinde yer alıyor.

2.Universal Film Stüdyoları

Dünyanın en çok izlenen filmlerinin çekildiği bu stüdyolar ziyaretçilerine film dünyasının kapılarını açıyor. Pek çok filmin arka planını görebileceğiniz ve film platformunun bir parçası haline gelebileceğiniz deneyimlerde Universal Film Stüdyoları oldukça keyifli bir lokasyon . 2016 yılında Instagram kullanıcılarının en çok fotoğraf paylaştığı 2. nokta olarak listede yer alıyor.

1.Disneyland Eğlence Parkları

Sadece küçük dostlarımızın değil, aynı zamanda pek çok yetişkininde hayallerini süsleyen Disneyland Tema Parkları 2016 yılında Instagram kullanıcıları tarafından en çok fotoğraf paylaşılan yer olarak listede birincilik koltuğuna oturuyor. Hadi ama dürüst olun kim Mickey’le çekilmiş bir fotoğrafını Instagram’da takipçileriyle paylaşmak istemez ki!

Dünyanın Farklı Köşelerine Dair Yeni Yerler Keşfetmek İçin Bizi Takip Etmeyi Unutmayın

https://www.instagram.com/p/BcM7ZaLFlL0/?taken-by=emojicomtr

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Hollywood Tabelası ‘Hollyweed’ Şeklinde Değiştirilirse

İş Hayatınızı Canlandıracak Beden Dili Tüyoları