in ,

2016 Yılında Youtube’da En Çok İzlenilen Videolar

Söz konusu Youtube olduğunda koca bir video evreninden bahsetmek mümkün. Milyonlar tarafından izlenilen, birbirinden farklı kategorilerde videolarla Youtube 2016 yılında da pek çok yeniliği öğrendiğimiz, izlediğimiz kaynak olmayı başardı.

2016 yılında en çok izlenilen ilk 10 video toplam 550 milyon insan tarafından izlenildi.İzleyiciler bu videolar için toplamda 25 milyon saatlerini Youtube karşısında geçirdiler.Oldukça profesyonel videoların yanı sıra pek çok amatör videoyu da içeren ilk 10 videoya gelin göz atalım.

2016 Yılında Youtube’da En Çok İzlenilen 10 Video

1.Adele Carpool Karaoke

2016 yılında en çok izlenen video müzik Adele’in James Corden’la olan araba yolculuğu oldu. Anlık sayılara göre şu ana kadar 137.945.670  defa izlenilen videoda Adele ve James Corden’ın araba yolculuğu sırasındaki eğlenceli sohbetlerini izliyoruz. Birlikte şarkıda söyleyen ikili 2016 yılının ‘en’ listesinde yerini ilk sırada alıyor.

2.Pen Pineapple Apple Pen

Listede 2. sırada yer alan video ise oldukça farklı bir kategoride. 98.313.089 defa izlenilen Pen Pineapple Apple Pen’de sarı bir kıyafet içerisinde Piko Taro’yu görüyoruz. Videoyu üst üste 5 defa izlerseniz gün içerisinde kendinizi sık sık şarkıdaki tekerlemeyi tekrar ederken bulacaksınız emin olun.

3.What’s Inside a Rattlesnake Rattle?

İnsanlar her zaman Youtube’da komik şeyler izlemiyor. 2016 yılında en çok izlenilen 3. video olarak listede yer alan video da komik olmayan videolardan biri. 60.909.149  kere izlenilen bu video da bir baba oğulun bir çıngıraklı yılana ait çıngırağı incelemelerini izliyoruz.Evet farkındayım insanların bu video bu kadar hevesle izlemesi oldukça şaşırtıcı.

4.Nike Football Presents: The Switch ft. Cristiano Ronaldo, Harry Kane, Anthony Martial & More

https://youtu.be/scWpXEYZEGk

Futbolseverlerin oldukça büyük beğenisi kazanan ve Nike tarafından hazırlanan videoda birbirinden ünlü futbolcuları görmek mümkün. Yaklaşık 5 dakika süren videoda ufak çapta bir futbol şovu izliyoruz. Listeye 4. sıradan giren video 2016 yılında toplamda 57.797.101 kere görüntülenmiş.⚽

5.Grace VanderWaal: 12-Year-Old Ukulele Player Gets Golden Buzzer – America’s Got Talent 2016

12 yaşındaki oldukça yetenekli bir kız çocuğunun ukulele performansını izlediğimiz bu video 2016 yılının hem en çok izlenilenleri hem de en çok alkış alınanları arasında. Küçük kız hem sevimliliği hem de yeteneğiyle 47.211.293 kere izlenmeyi haketmiş gözüküyor.

6.Water Bottle Flip Edition | Dude Perfect

43.150.060 kere izlenilen videoda bir su şişesiyle neler neler yapılabileceğini kanıtlıyor adeta. Ama bizden uyarı bazılarını sakın evde denemeyin!

7.Channing Tatum vs. Jenna Dewan-Tatum in Lip Sync Battle

Öncelikle baştan söyleyelim videonun orjinaline Türkiye’den erişilemediği için size görüntülerin bir kısmını içeren başka bir video sunuyoruz. Channing Tatum’un Beyonce yerine geçerek ‘We Run The World’ şarkısında yaptığı şovun sonunda izleyicileri büyük bir sürpriz karşılıyor.

Bizden söylemesi Channing Tatum’a Beyonce olmak epey yakışmış.

8.Donald Trump: Last Week Tonight with John Oliver (HBO)

2016 yılına damgasına vuran isimlerden birinin Donald Trump olduğu düşünülürse böyle bir en listesinde onun adını görmemek şaşırtıcı olurdu. Şubat ayında yayınlanan videoda John Oliver’ın Trump’la ilgili oldukça keyifli bir sohbetini dinliyoruz. 30.951.018 kere izlenen video, sosyal medyada da yıl içerisinde oldukça fazla konuşulmuştu.

9.Casey Neistat’s $21,000 First Class Seat

Hatırlarsınız Cem Yılmaz’ın uçaklardaki business class ve o kategorinin ekonomi sınıfında uçanlar üzerinde yarattığı cazibe üzerinde çok güzel bir esprisi vardır. Bu yılın en çok izlenilen videolarından biri olan bu videoda Casey Neistat işte bizim için birinci sınıf uçusun kapılarını aralıyor. Newyork- Dubai uçusunda birinci sınıfta yolculuk eden Neistat bu uçusunu bizler için kısa bir belgesel haline getirmiş.

10.Brothers Convince Little Sister of the Zombie Apocalypse

Bazı şakalar bazen oldukça acımasız olabiliyor. Listede 10. sırada kız kardeşini dünyada zombi işgali olduğunu söyleyerek  kandıran bir abiyi ve şakanın mağduru genç kızı görüyoruz.Bir diş tedavisi sonrası bir miktar uyuşturucunun etkisi altında olan genç kızı abisi hazırladığı planlanla kandırıyor. Videoda genç kızın korkusunu gözlemlemek mümkün.

2016’nın en çok izlenilen videolara birlikte göz attık. Bakalım 2017’de bizi neler bekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bir Yapı Malzemesi Olarak Kağıt: Shigeru Ban ve Karton Evler

Birbirinden Tuhaf Sosyal Ağ Uygulamaları