in ,

Game of Thrones’da Sular Durulmuyor

Dünya çapında en çok konuşulan, beklenmeyen gelişmeleriyle her sezon izleyicilerini şaşırtan dizi Game of Thrones’da sular durulmuyor. Geçtiğimiz hafta reddit.com ‘da yayınlanan 7.sezona dair bilgilerden sonra şimdiden sosyal medyaya düşen bir görüntü ortalığı salladı.

Not: Buradan sonra yazıyı okuduğunuz takdirde maruz kalacağınız spoiler’dan ötürü sorumluluk kabul etmiyoruz.

Game of Thrones’da Yeni Sızıntı

Dizinin yeni sezonun çekildiği İspanya’daki çevreden geçen birinin cep telefonuyla çekip sosyal medyada paylaştığı görüntüler bize 7. sezonda yaşanacaklara dair önemli bilgiler veriyor. Diziyi izleyenler bilir John Snow ve ejderhaların annesi Daenerys Targenyen’in buluşması oldukça zamandır seyirciler tarafından iple çekiliyor. İşte İspanya’da cep telefonuyla çekilen bu görüntülerde 7. sezonda büyük buluşmanın gerçekleşeceği görülüyor.Görüntülerde John Snow’un surlardan aşağı gelerek Daenerys Targenyen ile bir araya geldiği görülüyor. Dizinin yapım ekibinden sosyal medyaya düşen görüntüler hakkında şimdilik bir açıklama yok.Bu büyük buluşmanın sonrasında neler olacağı ise şimdiden sosyal medyada dizinin izleyenleri tarafından tartışılmaya başlandı bile. Farklı yabancı ve yerli internet sitelerinde alternatif senaryolar yazıldığı görmek mümkün.

Aslında bu sızıntılar Game of Thrones için yeni bir durum sayılmaz. Geçtiğimiz sezonlarda da dizi yayınlanmadan önce senaryo sızıntıları yaşanmış,hatta sızıntıları doğrular nitelikte bazı sahnelerin çekimleri internette uzun süre dolaşmıştı.

7. sezonda neler yaşanacağı bilinmese de, sızan görüntülere dizinin fanlarının bir kısmını isyan ederken, bir kısmıysa görüntüler karşısında oldukça heyecanlanmışa benziyor.
got sizing

Game

Game of Thrones Sızıntı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Samsung ve Uğursuz ‘7’ Serisi