in ,

Kahkaha Tufanına Sebep Olan “8” Youtube Kanalı

Keyifli vakit geçirmenin veya günün stresini atmanın en kolay yolu her zaman video izlemek olmuştur. Geçmişte bu tahtta tek başına oturan aygıt televizyon olsa da son yıllarda kendisine dişli bir rakip çıktığını söylemek mümkün: Youtube!

Sizler için tüm ilginç örnekleriyle en çok kahkaha attıran YouTube kanallarını derledik!

1. Shockvoice TV

Yaptığı seslendirmelerle izleyicilerini kahkahaya boğan bu YouTube kanalı kısa sürede popülerliğe ulaştı. Kulak aşinalığımızın olduğu Hollywood film seslendirmelerini yurdum insanın birbirinden ilginç videolarında uygulayan bu kanal büyük bir tebriği hak ediyor.

2. Paint Terk

YouTube videolarına yeni bir soluk kazandıran ve üstelik tüm bunları çok basit çizimler ve o hepimizin duymaya alışkın olduğu müziklerle gerçekleştiren Paint Terk’i izlerken kahkaha atmamak elde değil.

3.PrankvsPrank

 

İnanılmaz şaka videolarıyla rüştünü ispatlamış olan bu muhteşem YouTube kanalı sahip olduğu on milyondan aşkın takipçisiyle işinin hakkını verdiğini gösteriyor.

Öyleki yaptıkları şakalar yaratıcı ve bütçeleri ciddi manada yüksek!

4. Ayşe Yıldız EVET Sadece Ayşe Yıldız

Bu YouTube kanalı için kelimeler kifayetsiz kalıyor. Üstteki maddeyle karşılaştırınca biraz amatör oldukları kesin fakat komik mi değil mi biz çözemedik? Ayşe Yıldız ve eşinin YouTube için çektiği inanılmaz videolar ve challengelar!

5. Hayrettin

Başarılı bir televizyon programcılığı döneminden sonra 2013 yılı Eylül ayında, hem Los Angeles YouTube stüdyolarında çalışmalar yapmak ve oradaki meslektaşlarını incelemek hem de kendisini geliştirip sevenlerine daha fazlasını sunabilmek üzere Amerika’nın Los Angeles şehrinde yaşamıştır. Matt Damon, Keanu Reeves, Cuba Gooding Jr., Jennifer Garner gibi isimlerle görüşmelerde bulunmuştur. Bu sırada çektiği videolar ise tam anlamıyla sosyal medyada ses getirdi!

6. 5secondfilms

Çok kısa videolarıyla çabuk tüketilen ve eğlendiren videolar sunmayı amaçlayan bu YouTube kanalı, izleyicilerini güldürmek için ilginç bir yol izlemiş.

7. Sokak Röportajları

Türkiye’nin Mikrofonla İmtihanı sloganıyla yola çıkan ve tam anlamıyla bunu yansıtan Sokak Röportajları kanalı sokaktaki insanlara sorduğu birbirinden ilginç sorularla hepimize kahkaha attıracak cevaplar almayı başarıyor! 2012 yılından bu yana YouTube’da olan kanal 400.000 aboneye adım adım yaklaşıyor.

8.Ve Son Olarak Serin Sesler!

İnternette ses getiren videolara seslendirme yaparak meşhur olan bu YouTube kanalının videoları takipçilerine kahkaha ardına kahkaha attırıyor!

İşte karşınızda Serin Sesler’in önemli eseri ‘Oysa Herkes Istırır Sevdiğini’…

 

One Comment

Leave a Reply

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

mezun olmak

Mezun Olmadan Önce Yapman Gereken 9 Şey

cadilar bayramı - halloween

Cadılar Bayramı Hakkında Bilmeniz Gereken 12 Bilgi