in ,

Sufle Grubuyla Yaptığımız Keyifli Sohbete Göz Atmaya Ne Dersiniz?

Onlar bir gecede hayatımıza giriverdiler.

Youtube’a yüklenen bir şarkı ve bir saatte ulaşılan 10.000 izlenme rakamı!

Evet! Farklı tarzları, yaptıkları kendilerine has müzik, cover çalışmaları ve mütevazi tavırlarıyla tanıdığımız Sufle grubundan bahsediyoruz.

Sizler için Emoji Crew olarak Sufle grubuyla Ankara If Perfomance Hall’de bir araya geldik ve çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Tüm Bilinmeyenleriyle Sufle

Hepimiz Duman’ın efsanevi şarkısı Köprüaltı’na yaptıkları cover çalışmasıyla tanıdık onları. Zaten yıllardır Ankara’nın mütevazi müzik camiasında müziklerini yapıyor, çeşitli mekanlarda sahne alıyorlardı. Dediklerine göre herşeyden önce müzik yapmak onları mutlu ediyordu. Yıllarca farklı mekanlarda sahne alan ve çoğunlukla cover çalışmalarını, zaman zaman ise kendi şarkılarını dinleyicileriyle paylaşan Sufle grubu zamanla kendine has Ankaralı bir dinleyici kitlesi de elde etti.

Sufle’nin Köprüaltı Cover Çalışması

Ardındansa bir video fikri ortaya çıktı. Duman’ın çok sevilen ve onların da çok sevdiği Köprüaltı şarkısına yaptıkları cover çalışmasını videoya alıp Youtube’a koydular. Bunun ardından ise olanlar oldu.

Bir anda sosyal medyada kendilerine yer edinen Sufle herkesin dilinde yer aldı. Şu güne kadar bu cover çalışmasının 4.5 milyondan fazla izlendiğini söyleyebiliriz. 😉

Yaptığımız sohbette bu başarıyı beklemediklerini dile getiriyorlar.

Grubun İlk Albüm Çalışması: PUS

Gördükleri ilgi karşısında hem şaşıran hem sevinen grup bu gelişmenin ardından kendi müzik çalışmalarını daha da hızlandırıyor ve ortaya uzun bir emeğin sonucu olarak PUS albümü çıkıyor.

İçerisinde 6 şarkının bulunduğu albümdeki şarkılar şöyle; Pus, İçinde Aşk Var, Yalnızmışım Ölürken, Yardım Et Bana, Nereye Gidersen, Al Hepsini.

Şarkıları Spotify üzerinden dinlemek ise mümkün. Albüme ise pek çok müzik marketten erişebilirsiniz. 😉

Onlar Artık Festivallerde, Onlar Artık Televizyon Ekranlarında

Üstelik onların başarısı albüm çalışmasıyla sınırlı kalmadı. Geçtiğimiz aylarda bir gençlik festivali kapsamında onlarca şehirde, binlerce dinleyiciyle bir araya gelen Sufle grubu sahne çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

Üstelik Sufle’yi sadece festivallerde değil, televizyon ekranlarında da dinlemek mümkün. Adı Efsane ve Ateşböceği gibi televizyon yapımlarında “İçinde Aşk Var”şarkısıyla karşımıza çıkan Sufle grubunu önümüzdeki süreçte çok daha fazla görecek gibi duruyoruz.

Grupla ilgili gelişmeleri Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarından takip edebilirsiniz.

Sufle Grubundan İmzalı Albüm Kazanmak İster Misiniz?

Eğer sizler de Sufle’den imzalı albüm kazanmak isterseniz Facebook, Instagram ve Twitter hesaplarımızdan detayları öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Nesnelerin İnterneti: Hayatımızı Yavaşça Ele Geçiren Bu Kavramı Ne Kadar Tanıyorsunuz?

Pazar Köşesi ( 31 Temmuz-6 Ağustos 2017)