in ,

Rus Dahi Çocuk Önceki Yaşamında Mars’da Yaşadığını İddia Ederek Herkesi Şaşırtıyor 😵

Bir önceki yaşamında Marslı olduğunu iddia eden çocuk dünya gündemine oturmayı başardı.

Rusya’nın Volgorad şehrinde yaşayan Boriska Kipriyanovich isimli çocuk, doğmadan önce Mars’ta yaşadığını iddia ediyor. Ancak Boriska’yı gündeme oturtan şey bu iddiası değil, astronomi ve Mars hakkındaki detaylı bilgisi.

Boriska bu kadar şeyi nasıl biliyor olabilir?

Zekasıyla Herkesi Şaşırtıyor

Annesi tıp doctor plan Boriska’nın zekasının özel olduğu doğduktan iki hafta sonra gözlenmeye başlamış. Normal bir doğumla dünyaya gelen Boriska’nın doğumundan sadece iki hafta sonra destek almadan kafasını kaldırabildiği gözlenmiş. Bir kaç ay sonra konuşmaya başlayan, 1.5 yaşına geldiğinde okuyabilen, resim yapıp, boyama yapabilen Boriska bu yetenekleriyle ailesini şaşırtmaya devam etti.

Mükemmel Bir Hafıza Yeteneği

büyükçekmece escort
Anaokuluna başladıktan sonra bu yetenekleri ve farklı zekası anaokulu öğretmenlerinin de dikkati çekti. Hafızasının çok iyi olduğu belirtilen Boriska’nın çok iyi yazma ve yabancı dil yeteneği olduğu fark edildi.

Boriska Marslı Olabilir Mi?

Zekasıyla herkesi şaşırtan Boriska’yı dünya gündemine taşıyan olaysa “bir önceki hayatında Mars’da yaşadığını” iddia etmesi.

Ailesinin ona uzayla ilgili sadece sıradan bilgiler verdiğini söylemesine rağmen Boriska’nın Mars ve uzayla ilgili inanılmaz bir bilgisi var. Sık sık bu bilgilerini çevresindekilere aktaran Boriska bu alışkanlığı kazanmasından sadece kısa bir süre sonra “nükleer bir faciadan etkilenen ve savaştan tahrip olmuş Mars’ta doğduğunu” iddia etmeye başladı.

Marslılar Yerin Altında Yaşıyor

Marslıların karbondioksit soluduğunu ve yerin altında yaşadığını söyleyen Boriska, Marslılar hakkında daha pek çok bilgi veriyor.

Marslılar’ın gezegenlerarası yolculuk yapabildiğini söyleyen genç dahi, geçmiş hayatında dünyayı pilot olarak ziyaret ettiğini de söylüyor.

Giza’daki Büyük Sfenks’in Sırrı

Daha önce sık sık Marslılar’ın dünyayı ziyaret ettiğini söyleyen Boriska piramtilerle ilgili de oldukça dikkat çekici bir bilgiyi paylaşıyor.

“Giza’daki Büyük Sfenks açıldığı zaman tüm insanlığın yaşamı değişecek. Tam olarak yerini hatırlamıyorum; kulağın arkasında bir yerlerde açma mekanizması var.”

Peki Bu Mümkün Mü?

Reenkarnasyon tarihin derinliklerinden beri pek çok kültürde kendine yer bulmuş bir kavram. Geçmiş hayatında Mısır firavunu Ra olduğundan, soyu tükenmiş bir dinazor olduğunu iddia eden insanlara kadar pek çok iddia gündeme gelmişti geçmişti.

Ancak Marslı olduğunu iddia etmek herkes için bir ilk. Kim bilir belkide Boriska aramızdaki uzaylıdır. 😉

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Türkiye’de Yaşanmış ve Sırrı Çözülemeyen Gizemli Olaylar 😱

Muhteşem Manzaraların Ülkesi İzlanda’da Çekilmiş 13 Şahane Film 🎥