in ,

2017 Yılının En Çok Kazanan Sporcuları Açıklandı! 93 Milyon Dolarla Birinci Sırada Yer Alan İsim Şaşırtmadı 😉

Koca bir yılı daha geride bırakırken spor camiasını en çok meşgul eden konulardan biri de hiç kuşkusuz sporcuların göz kamaştıran servetleri.

Peki 2017 yılı spor camiası için nasıl geçti? Kim ne kadar kazandı? Dünyada 2017 yılının en çok kazanan sporcuları kimler?

İşte sizler için Forbes verilerine göre hazırladığımız 2017 yılının en çok kazanan sporcular listesi.

Cristiano Ronaldo

cristiano ronaldo

Ünlü futbolcu geçen sene olduğu gibi bu sene de en çok kazanan sporcular listesinde başı çekiyor. Ronaldo bu sene 93 milyon dolar kazanarak servetine servet kattı.

Lebron James

lebron james
tiktok takipçi satın al
Yolu açın bakalım, basketbolun devi Lebron James geliyor. Ünlü basketbolcu başarılı kariyerini büyük servetiyle taçlandıran isimlerden biri. Lebron James geride bıraktığımız yıl 86.2 milyon dolar kazanarak ismini listemizde ikinci sıraya yazdırıyor.

Lionel Messi

lionel messi

Ronaldo’nun en büyük rakibi futbol dünyasının diğer parlayan yıldızı tabi ki Lionel Messi’den bahsediyoruz. Ünlü futbolcu geçtiğimiz yıl tamı tamına 80 milyon dolar kazanarak yine paraya para demedi.

Roger Federer

Roger Federer

En büyük paraların döndüğü spor endüstrilerinden biri tenis, tenisin büyük ustası da Federer olunca bu listede 64 milyon dolar kazançla başarılı sporcuyu görmek bizi şaşırtmıyor.

Kevin Durant

Kevin Durant

Listede kendine göz kamaştıran servetiyle yer bulan başka bir sporcuysa Amerikalı ünlü basketbolcu Kevin Durant. Ünlü yıldız geçtiğimiz yıl 60.6 milyon dolar kazanmayı başardı.

Andrew Luck

Andrew Luck

Ülkemizde fazla yaygın olmasa da dünya spor camiasında en çok para dönen spor dallarından biri de Amerikan futbolu. Andrew Luck ise bu dalda dünyada adı bilinen önemli sporculardan biri. Başarılı sporcu geçtiğimiz yıl 50 milyon dolar kazanarak ismini yılın en çok kazanan sporcuları arasına yazdırmayı başardı.

Rory McIlroy

Rory McIlroy

Golf zengin sporu olarak bilinir, haliyle sporcuları da büyük paralar kazanabiliyorlar. Bu sene golf dünyasında başarılarının yanı sıra kazandığı paralarla adından söz ettiren bir isim var Rory McIlroy. Ünlü sporcu geçtiğimiz yıl 50 milyon dolar kazanarak servetine servet kattı.

Stephen Curry

Stephen Curry

Söz konusu NBA olunca büyük paralar kazanmak sporcular için başarıyla birlikte geliyor. Bu sene listede yer alan bir başka NBA oyuncusu da Stephen Curry. Ünlü basketbolcu geçtiğimiz yıl 47.3 milyon dolar kazanarak listemize 8. sıradan giriyor.

James Harden

James Harden

Evet karşımıza bir başka NBA yıldızı var, James Harden. Başarılı basketbolcu yavaş yavaş geride bıraktığımız 2017 yılında 46.6 milyon dolar kazanarak servetine servet kattı.

Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Spor ve para yanyana gelince akla gelen başka büyük bir endüstri ise hiç kuşkusuz F1. Ünlü F1 yarışcısı Lewis Hamilton 2017 yılında 46 milyon dolar kazanarak listemize 10. sıradan girdi ve yılın en çok kazanan sporcularından biri oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Pazar Köşesi (4-10 Aralık 2017)

11. Ankara Startup Zirvesi’ne Sayılı Günler Kaldı! İşte Etkinliğe Dair Tüm Detaylar