in ,

11. Ankara Startup Zirvesi’ne Sayılı Günler Kaldı! İşte Etkinliğe Dair Tüm Detaylar

“Benim de bir fikrim var, ama ne yapacağımı bilmiyorum!” diyorsanız size harika bir teklifimiz var.

17 Aralık 2017’de bizimle Bilkent YES’in en önemli etkinliklerinden biri olan, bu yıl 11.si düzenlenecek olan Ankara Startup Zirvesi’ne katılmaya ne dersiniz?

Startupların Kalbi Bu Etkinlikte Atıyor

Ankara Startup Proje Başvurusu İçin Geri Sayım!

Bu sene 11.sini düzenlediğimiz Ankara Startup Zirvesine projenle başvurup ücretsiz ofis, pazara giriş, 10 Bin TL lik reklam desteğine sahip olmak istiyorsan www.ankarastartup.com a başvur, 700 kişinin önünde kendini anlatma şansını kaçırma!! Projen yoksa, ileride Türkiye'nin en önemli startuplarına dönüşecek projelerini ve iş ve girişimcilik dünyasının en önemli isimlerini ilk kez izlemek için geç kalmadan https://www.biletino.com/event/eventdetail/4367 dan yerini ayırt!

Ankara Start-Up Zirvesi paylaştı: 25 Kasım 2017 Cumartesi

Birbirinden değerli fikirlerin yarışacağı, yatırımcılarla startupların bir araya geleceği, “Benim de bir fikrim var!” diyenlerin ilham alacağı 11. Ankara Startup Zirvesi bu yıl 17 Aralık’da Bilkent Otel’de gerçekleşecek.

Bilkent Cyberpark daimi partnerliği, ODTÜ Teknokent stratejik ortaklığı, Oracle gümüş sponsorluğu, Flatart ve Emoji.com.tr iletişim sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan etkinlikte bu yıl yok yok!

Bu Yıl Etkinlikte Kimler Var?

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıları ağırlayan, üniversiteler bazındaki en geniş katılımlı ve yüksek bütçeli girişimcilik etkinliği olma ünvanına sahip 11.Ankara Startup Zirvesi bu yıl da birbirinden önemli isimlere ve fikirlere ev sahipliği yapıyor.

Türkiye’nin önde gelen internet şirketlerinin kurucuları ve üst düzey yatırımcılarının yer alacağı etkinlikte başarı hikayelerinden girişimci ve yatırımcı panellerine, ufuk açan fikirlerden pek çok farklı girişimciyi tanıma şansına kadar pek çok farklı imkan yer alıyor.

ankara startup zirvesi

İşte karşınızda bu yıl zirvede üniversiteliler ve girişimcilerle buluşacak olan birbirinden değerli konuşmacılar…

Kazananları Neler Bekliyor?


tiktok takipçi satın al
Bilkent Üniversitesi’nin en başarılı topluluklarından biri olan Bilkent YES (Young Entrepreneur Society) tarafından düzenlenen bu etkinlikte kazananları birbirinden değerli ödüller bekliyor.

Türkiye çapında başvuran yüze yakın startup arasından seçilen 20 startup’ın kendini tanıtacağı etkinlikte, günün sonunda seçilecek olan startuplar gerçeğe dönüşme yolunda oldukça büyük bir adım atacak.

Finale çıkan 8 startup fikri arasında kazanan projeler 2 Adet Growth Circuit San Francisco ofisi, 1 Adet Bilkent Cyberpark ofisi, 1 Adet Bilkent Cyberpark atölyesi, ODTÜ Teknokent kuluçkası ve Flatart’tan 10.000 TL değerinde dijital pazarlama hizmeti alma şansını yakalayacak.

Bunun yanı sıra finale çıkan startuplar yatırımcılara sunum yaparak yatırım alma şansı kazanacak.

Neden Ankara Startup Zirvesi?

Türkiye’nin en büyük üniversite etkinliklerin biri olan Ankara Startup Zirvesi, ülkemizde önde gelen pek çok startupın ilk adımlarına ev sahipliği yapmış bir etkinlik.

Connected2.me, Obilet, Anlatsın.com, stajim.net, jetract, tarla.io, Chain, Ganipara ve Game Looper zirvenin bazı geçmiş finalistlerinden.

Şu ana kadar zirveden çıkan startuplardan ikisi San Francisco’da yer alan Silikon Vadisi’nde çalışmalarına devam ederken, zirveden çıkan tüm startupların toplam değeri 200 Milyon Türk Lira’yı geçmiş durumda.

20 Proje 800 Katılımcı

Finale kalan 8 projenin sahnede birbiriyle rekabet edeceği, diğer 12 projeninse “Elevator Pinch” sahnesinde yatırımcılarla buluşacağı etkinliğe katılan katılımcıları startup evrenine dair oldukça geniş bilgi alma, pek çok değerli girişimciyle tanışma fırsatı bekliyor.

Katılımcılar İçin 3 Farklı Alan, 3 Farklı Deneyim

Etkinlik katılımcıları zirvede bulunan 3 farklı alanda birbirinden farklı deneyimler kazanma şansına kavuşacak.

Startup Battle

Startup Battle sahnesinde, finale kalan 8 startup ekibinin yatırımcılara yapacakları sunumları izleyerek, bir işe nasıl yatırım alınacağını yerinde öğrenebilirsin.

Elevator Pitch

Elevator Pinch sahnesinde ise ilk 8’e giremeyen, 12 startupın yatırımcıları etkilemek için sadece 1 dakikası var. Kendi fikirlerini 1 dakika içerisinde seyircilere ve yatırımcılara anlatarak onları ikna etmeye çalışacak olan girişimcilerin bu mücadelesini izlemek sana yepyeni şeyler katacak.

Startup Lounge

Türkiye’de başarılı olmuş büyük şirketlerin ve startupların standlarını açacakları bu alanda ise oldukça büyük bir networking seni bekliyor olacak.

Emoji.com.tr olarak biz de bu önemli günde Startup Lounge’da yerimizi alacağız. 😉

Biletinizi Aldınız Mı?

Girişimcilik dünyasına doğru bir şekilde giriş yapmak, bu evrene dair her türlü sorunu sormak ve yeni sorulara kulak vermek için sen de 11. Ankara Startup Zirvesi’nde yerini almayı unutma.

Tüm katılımcıların sertifika alacağı etkinlikle ilgili daha detaylı bilgi almak ve biletinizi satın almak için etkinlik internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etkinlikli İlgili Tüm Gelişmeler İçin

Twitter

Instagram

Facebook

Ankara Start-Up Zirvesi paylaştı: 10 Aralık 2017 Pazar

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

2017 Yılının En Çok Kazanan Sporcuları Açıklandı! 93 Milyon Dolarla Birinci Sırada Yer Alan İsim Şaşırtmadı 😉

Sanatseverlerin Bayılacağı Birbirinden İlginç 20 Havalimanı ✈️